View the blog in Your language:

Monday, January 21, 2013

Ytterligare ett 'Work In Progress'. Ge gärna förslag på ett coolt namn åt 'verket'.

Här är något jag arbetar på då och då, ett projekt som tog sin form precis i början av min "karriär" då jag införskaffat min Wacom Intous5.

Kanske lite för abstrakt(?) enligt vissa, jag tycker dock att själva konceptet är coolt.

Vad tycker du?

Utvecklingen går framåt, tycker du inte det? :)

Den tidigare versionen.

5 comments:

  1. Då kliver den vulgära smaulänningen in som första kommenterare.

    Inte särskilt abstrakt alls, till höger ser vi en hästfitta sammanlänkad med någon vattenorganism eller kanske ett bete. Sedan har vi dinosauriefostret (syntes tydligare på den äldre bilden) som vid sina ben har två testiklar. Den ene testikeln är kopplad till en kuk och den andre till antingen en fjäder eller en ekorrsvans.

    ReplyDelete
  2. usch vilken sjuk fantasi du har, jag tillbakavisar helt detta näst intill perversa påstående..

    ReplyDelete
  3. Sjuk fantasi? Var trots allt du som gav upphov till konstverket fyllt till bredden av perversioner och sodomi, jag ger bara en opartisk och konkret översättning av det från bild till ord. Väntar med spänning på nästkommande alster, kan det måhända innehålla shemales?

    ReplyDelete
  4. Man ser ju vad det är för något ;) Men det är inte min typ av konst ha ha. Jag brukar ladda upp en bild och spraya över med spray verktyget och sedan använda färgpennorna. Om jag inte målar något från min fantasi, men då blir det mer Walt Disney inspirerat :)Jag gillar inte min ritplatta för jag måste lägga upp armen på en upphöjning för att inte få ont i handleden. Det är lättare att måla eller rita direkt på ett papper som ligger på bordet. Hoppas du målar något annat nästa gång, för jag ser ju att du är duktig på att måla ;)

    ReplyDelete
  5. Tack Anonym, Du har inte lust att visa några av dina alster? Låter spännande.

    Det hjälper inte att justera skärmens vinkel? Tråkigt att du får ont i handleden, själv får jag ont i själva handen, du har inga tips då det mest troligt är jag som kör med fel teknik(?).

    ReplyDelete

Be nice guise.